Vstaň

Vstaň

Anotace: vstávej...

Vstaň, podej mi ruku,
dej mi ji do dlaně,
a běž tam, kam chceš.
Vstaň, zvedni hlavu,
no a utíkej,
kam tě volá srdce,
do těch jeho částí,
kde smíš jen ty.
Vstaň, a když spadneš,
zvedni se znovu,
pro volání srdce.
Vstaň, a hýbej se,
proti směru větru,
abys mohl vidět,
všechny věci i jinak,
než doopravdy jsou.
Vstaň a protři zrak,
abys neviděl jen mlhu,
co tě za chvíli oslepí.
Autor Aaliyan, 02.08.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí