ČeRNá SVaTBa

ČeRNá SVaTBa

Anotace: povstaňte z hlubin temnoty a spojte své duše a životy

Jedna noc
Jeden hřbitov
Dvě černé duše
Dnes spojí se v jednu
Při nastupujícím úplňku
Kněz připraven k černé mši
Jeho háv zdobí obrácený kříž
Tak to musí být
Havrani nesou nevěstě černý závoj
Když za temných tónů varhan
Přistupuje k oltáři

Spojujete své duše dobrovolně???
ANO
Jak v životě tak i ve smrti???
ANO
Na věky po boku jeden druhému???
ANO
Nechť je vám temnota v lásce nakloněna

Ďábel jediný svědek
S přihlížejícími černými anděly
Nad nimiž pentagram září
Číše plná panenské krve
Připravena spojit slib věčnosti
Dojít společně pekelné vděčnosti
Mlha se snesla podívat na tu krásu
Nebe zbarveno temnotou
Vkládá knězi do úst posvátná slova

Spojujete své duše dobrovolně???
ANO
Jak v životě tak i ve smrti???
ANO
Na věky po boku jeden druhému???
ANO
Nechť je vám temnota v lásce nakloněna
Spojení dvou duší
Jež kráčet budou jako jedna
Spojena pekelnými pouty navždy
Panenský pohár slasti vypit jest
Oltář je zaplaven rozkoší spojení
Zde bude počat pekelný potomek
Stvoření apokalypsy jeho osudem
Ve svém srdci ponese pekelné znamení

Spojujete své duše dobrovolně???
ANO
Jak v životě tak i ve smrti???
ANO
Na věky po boku jeden druhému???
ANO
Nechť je vám temnota v lásce nakloněna
Autor VoiD, 12.08.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí