Kouzelná víla 2

Kouzelná víla 2

Anotace: Stačí opravdu málo a uvědomíme si celý život...Uvědomíme si, ale to, že nám často pomůže příroda?

Slunce paprsky kreslí Ti do šatů barvu,
když potkávám Tě při dnešní procházce,
sedíš a do skicáku kreslíš malbu,
jakou – mohu se zeptat v mé otázce.

Říkají Ti „ Zlá paní!,
měla bych tomu věřit?
Nesnáším podlé lhaní.
Chtěla bych Ti něco svěřit,
ale nemám odhodlání.

Neprohodíme si ani slovo,
přesto Ti rozumím,
máš ráda klid,
ale asi Tě neruším.
To bys mne poslala jít.

…Dívám se kam hledíš ty,
na krásu světa dolů,
zasněžené koruny stromů…

Mám v hlavě prázdno,
žádné špatnosti tam nenacházím,
díky Vílo, díky Tobě,
srdečně s každým vycházím.
Autor come-past, 23.08.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí