Skříňka Pravdy

Skříňka Pravdy

Anotace: o tom jak dokáže křes%tanství poskvrnit čistou pravdu..

Sříňka Pravdy

Co je pravda, co je lež?
Ví to oheň či voda též?
Možná ano, možná ne.
Zatím je pro nás Pravda slovo neznámé.

Vládne déšť, bouřky a blesky, lži protínají duše -
ty blesky strachu a touhy po moci.
I meče co vidím ve snech
jsou falešní proroci.

Před očima zavřenýma
jsou to nebesa plná kvítí.
Však ten, kdo se pořádně dívá,
vidí černé kapky deště a slyší vlčí vytí.

A tam kdesi pod Vatikánem
v temné noci, ve svém hrobě leží neveliká
skříňka zdobená zlatem i božským okem
- a v ní Pravda ukrytá.

Co je pravda, co je lež?
Ví to andělé,či ďábel též?
Možná ano, možná ne.
Zatím je pro nás Pravda slovo neznámé.
Autor Angee Withwings, 31.08.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda je škaredé káčatko z ktorého dospeje raz krásna labut

31.08.2007 17:17:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí