Andělská inspirace

Andělská inspirace

Anotace: A tom jakou sílu mají andělé

Co dělat, když není inspirace?
Zavolat si anděla, když spí
a doufat, že vyniká z recitace
a požádat ho o slyšení.

Anděl ten má na vás čas vždycky-
on se totiž nechová lidsky.
řekni: Dej mi PROSÍM inspiraci svou,
ať mě tvá zlatá křídla obejmou!

Tak náhle nastane nával myšlenek
- ani tužka na papír nestačí psát.
Máte nápady o bílých koních a polích pomněnek
a těch andělích křídel se nechcete vzdát.
Autor Angee Withwings, 31.08.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi vieš,že spolu nosíš
dobrého aj zlého anjela.
To nieje čert,
je to len to horšie
od toho lepšieho...

31.08.2007 16:02:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí