Večerní píseň

Večerní píseň

Anotace: ... před spaním ...

Za zpěvu andělů člověka jsi stvořil,
dej, aby tento zpěv ve mně znovu ožil.
Chci zpívat do rána,
jak jsem Ti oddána.
Aby všichni, jenž Ty hostíš,
byli utrpení prosti.
Aby anděl mého hlasu
hlásal všemu lidu spásu.
Byť jsem prostá na duchu,
dopřej mi svého sluchu.
Autor Inge, 02.09.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí