Wiccan Rede

Wiccan Rede

Anotace: o čarodějnickém zákonu Wiccarián Rede neboli - co udšláš 3x se ti vrátí:)

Sviští, sviští vichr polem
A svá křídla rozpíná
Šeptá , šeptá ladnou píseň,
Jež se do hlíny upíná

Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.

Sviští, sviští vítr lesem
A své oči otvírá
Listům šeptá čirá slova
Kmeny stromů obepíná

Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.

Svišté sviští kruhem
Čistým kouzlem magickým
Hůlkou šeptá slova svatá
Volá hlasem mýtickým:

„Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.“

Aneb, co uděláš
Třikrát se ti vrátí.
Jak to dobré, tak to zlé
Se k tvému srdci navrátí.

Možná pak vylepšíš
Sama sebe,
Tento princip vždy byl ,
a bude kolem tebe!
Autor Angee Withwings, 05.09.2007
Přečteno 711x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí