Víra X láska

Víra X láska

Anotace: Boží láska...

Zdál se mi sen,
byl tak podivný,
nepodobný všem,
co jsem kdy zažila...
Spíš jako bych měla vidění...

V tom snu za mnou přišel anděl,
halelujah zazpíval...
Pak jsi přišel Ty
a hlasitě jsi zazíval...

Co mělo tohle znamenat?
Jaký význam můj sen nesl?

Mě Bůh zná a já znám jej,
pro Tebe je to jen vtip...
Nechceš o něm slyšet...
Jeho světlo vidět...
Prý bez něj Ti je líp...

Nevadí mi, že nevěříš,
čemu věřím pevně já,
jenom nechci at se Bohu
tímhle stylem vysmíváš...

Nikdo Ti víru nenutí,
tak nenut mi svůj smích...
Neříkám, že je to hřich,
vždyt to bych byla hříšnice
hříšná ze všech nejvíce!!

Nemusíš ani trochu věřit,
Bohu svoji chválu vzdát,
vždyt hlavní je to,
žes mě míval tolik rád!

Jakmile přestals milovat,
začals odsuzovat moji víru,
nemám kde sílu nabírat..
Kde nabírat sílu...
Začnu umírat...
K Bohu si kopat díru...
Autor Tuttinka, 09.09.2007
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí