Na konci duhy

Na konci duhy

Anotace: Člověk je nevděčný a sobecký. A o tom to je...

Jediný den bez Tebe
by pro mě byl jako hledání
nenaleznutelného.
Tápání nicotou,
bez odpovědí.
Cesta na konec duhy.

Život je putování.
Pod nohama máme všechny barvy světa..
..Duhu.
Je krásná..
Úžasná a nekonečná..
Jen to nevidím...
Jsem slepý.

Je to kruh.
Stejně jako život.

Nekonečný.

Tu duhu mám od Tebe.
Ale já jsem nevděčník
a chci víc.
Dej mi druhou.
Autor Morgana la Fay, 09.09.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenasytná:)

26.03.2008 13:32:00 | Morgenstern

Pěkně jsi to vyjádřila

11.09.2007 20:42:00 | OndraK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí