Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: Taková hloupost :-)

Čekal jsem na tebe dlouhý čas
vím, tahal jsi mi za vlas
Nevěděl jsem, kam se obrátit
jaké máš znamení, kdo jsi?

Snad Kršna, mocný avatar a modrá tvář?
16 000 žen jsou tvými, jen Rádha z nich ta nejcennější
Jakými slůvky si tě získala?
Hare Kršna, Hare Kršna

Nebo Buddha, sedící pod olivovníkem a čekající?
Nač asi, možná si jen toto ovoce toužil dopřát si
Co je pak nirvána?
Čekat až ovoce dozraje, nebo ho nechat být tak, jak je?

Přibili snad tvého syna na kříž?
Možná jen nějaký sedlák viděl místo strašáka na hoře chudáka dobráka
A evangelia jsou příběhy, jimiž si lidé krátili dlouhou chvíli na cestách
tak, aby nezabloudili

Či tě máme hledat v penězích
z oltářů udělat bankomaty
Z modlitebních knížek knížky vkladní
A z kostelů banky pro naše bohoslužby

Mnoho lidí říká, že prý v lahvi je tvůj domov
v bublinkách se má pak nacházet celý život
Někdo kvůli tomu chodí do sekt
jiný pije Bohemia Sekt
Autor OndraK, 12.09.2007
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí