Precitnutie

Precitnutie

Anotace: hm..

Berie mi čo milujem,
javí nezáujem
o moju bolesť.
Krutá lesť mi podrazila kolená,
taká náhla zmena...
VRAJ ma ľúbil,
tak ma chcel...
Týmto u mňa neuspel.
Zabudol až príliš rýchlo,
prehnal sa mnou ako víchor,
zanechal spúšť.
Odľúbil sa za noc, bez slovka vysvetlenia.

Veď..2 mesiace som bola šťastná (?)
Vzal mi lásku Kráľa..
TEN tam hore.

V sobotňajší večer,
záblesk nového šťastia.
S percentami v hlave,
nohami na podlahe,
no lietam...
v siedmom nebi.
Úsmev na perách,
tak trochu aj strach,
čo bude, keď hlava bude triezva.
Výzva zostala tam..
V reálne je všetko suché
bez záujmu.
ON mi berie ďalšieho
pod ochranné krídla.
V jeho mene odchádza robiť dobro.

Ostala som stáť
sama
so sklonenou hlavou
Pokorená pred KRÍŽOM...
Autor Seychelly, 12.09.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí