Oprýskané dveře

Oprýskané dveře

Anotace: /Klepejte a bude vám otevřeno/

Oprýskané
staré dveře
Úzká brána k pochopení bytí
Toho co je nahoře
s tím co je dole...

Nezáleží na tvém úhlu pohledu
Nezáleží ani na tom
zda li začneš vstupovat do dveří
Na jaře , nebo na podzim.

Kolik ještě uběhne zim
než se ti podaří
najít
Cestu k tomu starému
ztracenému
DOMU...

V tom času návratů
si začneš uvědomovat
Souvstažnosti
mezi tebou a vším...

Jsi
nekonečný tulák
Po hvězdách a prostoru.
Autor kavec, 24.09.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistě nakonec najde,jestli věří.

28.09.2007 09:46:00 | s.e.n

Hledejte a naleznete ...

24.09.2007 15:35:00 | Lota

V prostoru zvaném "vím"
na ničem nezáleží
s člověkem posledním
jsi jedno
- o to běží.

24.09.2007 15:18:00 | Marfuša

Já se rád toulám.

24.09.2007 10:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí