obeta lásky

obeta lásky

Anotace: obeta jeho lásky je naozaj velka

Obeta Lásky

Existuje krajina, kde Slnko stále svieti.
Existuje krajina, kde domov majú všetky deti.
Ale vedľa nej leží spustošená zem,
Kde ulicou sa ozýva zúfalý krik žien.

V tej krajine vládne šero.
Blíži sa Noc, ale zatiaľ ešte neprichádza.
Láska, šťastie a úprimnosť
V tej krajine čaro stráca.

A nad tými krajinami vládne Boh sám.
Stále verí, že Slnko bude vládcom oboch strán.
Ale keď vidí, že Noc je už na blízku,
Posiela tam Jeho, svoju hviezdičku.

A On vstúpi do krajiny, kde Láska je len slovo.
On preborí všetky múry a potom zmizne šero.
On premôže diablov, priateľov nájde,
A potom, na znak Lásky, sám seba obetuje.

Najprv ho však zradí priateľ, čo mu vernosť sľuboval.
A Boh oľutuje to, že peniaze ľuďom nezobral.
A za noci jasnej , keď hviezdy svietiť budú,
Vysoko na hore, bude sa On modliť pre tŕňovú korunu.

A pri speve kohúta bude trikrát zapretý,
Pred sudcami bude ponížený.
Ale On v Božej pravde bude nevinný a úprimný,
I keď podlými vojakmi bude vyhlásený – Kráľ Židovský.

Ale len On bude vedieť, že je Kráľ.
Len On bude vedieť, čo Božia Láska znamená.
Len On bude schopný vykúpiť nás,
I keď bude trpieť, ale On miluje nás.

A tak bude na kríž pribitý,
Medzi lotrami vyvesený,
Avšak jedného do svojho kráľovstva pozve,
Lebo ten hriechov svojich Jeho milosťou zbavený bude.

A potom umrie...chrámová opona sa roztrhne.
A miesto šera nastúpi temná Noc.
Nad jeho hrobom matka plakať bude,
A nad svetom bude plakať Boh.

Ich plač sa bude niesť temnotou,
Veď Slnečná krajina bude plakať tiež.
Ale nie na dlho, len do tretieho dňa,
Lebo Boh vzkriesi Toho, kto vzkriesený byť má.

A bude Deň, tam kde bola Tma.
Diabol bude porazený, nezačne sa ďalšia hra.
A jeho verní sa už nebudú topiť v temnotách,
budú tam, kde čas malú rolu hrá.

Ale príde deň, keď opäť šero bude.
Zlom poničený svet len nemo do neba hľadiac bude.
Prosiace pohľady o Toho budú prosiť,
Ktorého meno vyslovujú všetci, keď k Nemu idú sa modliť.

Naozaj chce ľudstvo opäť vidieť,
Ako niekto pre neho zomiera?
Nie, stačilo obetí,
Vzchopme sa a buďme opäť božie deti.

Veď aj tak Všetci,
i keď niekde v skrytosti svojho srdca alebo duše,
milujú Ježiša.
Autor adida, 24.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí