Ty Jediný...

Ty Jediný...

Anotace: Klepejte a bude vám otevřeno.

Ty jediný víš
nač právě ted´ myslím
Víš...
O všem co se má
stát...

Znáš mysl
každého muže a ženy
Bez Tebe
je každý ztracený
ve své
beznaději...

Jsem pouhý vánek
v odpoledním větru
Padající list z podzimního
stromu
Stéblo trávy
ohýbané přívalovým deštěm...

Velmi Tě obdivuji
a nekonečně miluji ,že neztrácíš
s námi
Svou výdrž
a vedeš nás
Po
nejlepších cestách
našeho
bytí...
Autor kavec, 30.09.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...myslím, že bys mohl vydat sbírku modliteb...jsou pro dobu dnešního člověka...

01.10.2007 11:15:00 | Lota

Jako modlitba parádní, zdá se mi.:-)

30.09.2007 16:40:00 | maybe.just.happy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí