VATICAN PSYCHO

VATICAN PSYCHO

Anotace: Krátký úsměvný příběh o temných agentech!:D

Vysoká železná brána
u hradeb Vatikán chrání
tělo i krev Krista
uvnitř na požádání

Uprostřed náměstí svatého Petra
v obdivu stavby honosné
šikovným pohybem vykouzlí
dva kanystry přenosné

Vatican Psycho

Za dveřmi komnaty nepřístupné
napjaté počty do pěti
s grácií vstupují dovnitř
Vatican Psycho agenti

Vatican Psycho

V místnosti s vůní benzínu
příprava zadostiučinění
se strachem ve tvářích
kvíčivé obludy se křižují

Plameny chaos a nenávist
na pohled obraz jak z hororu
vypsychovaný papež
dostane pěkně přes hubu

Vatican Psycho
Vatican System
Autor Orlok, 06.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: rozinky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí