Inkvizitor

Inkvizitor

Anotace: ..dál bude stavět hranice

Jako sám ďábel se směje
velmistr svého řemesla.
Však Satan s ním neuspěje,
s bojovníkem protizla.

Nestačí užít pranýře
jen plamen ohně vyžene
z těla světského kacíře
zlo měníc lidi v ztracené.

Kladivo padá každým dnem,
dál bude stavět hranice.
Tak mu bylo dáno osudem,
žít procesem inkvizice.
Autor Gazda, 14.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí