Stonek růže

Stonek růže

Anotace: "K"

Na kolenou u oltáře,
a žár psaný v rudé tváře,
dívky s křížkem na hrudi,
co sílou kovu zastudí.

Při přání v dlaně sepnutý ..

A v tom místě v mezidlaní,
ukryté je růže trní.
Jenom stonku však ne květu,
možná, že se jenom pletu..

Bolest nevnímala ..

A tak dívka se stonkem růže,
na kolenou klečet může.
Však kdo přání vyslyší,
když je dívka modlící ..

A v Boha nevěří ..
Autor Analisieren, 27.11.2007
Přečteno 515x
Tipy 8
Poslední tipující: naneninonu, Tymi14, excited, carodejka, NikitaNikaT., Bíša, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezke, vidim ze jsi skvela.

29.11.2007 15:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí