Andělé pláčou...

Andělé pláčou...

Už zase z komínů se nekouří
a venku vypadá to jako po bouři
světlonoši tančí krok sum krok
když andělé pláčou

Touhy květin se slily v jednu
a tvoje láska je v nedohlednu
kapkám deště svěřuješ své tajemství
když andělé pláčou

Nebeští posli jsou nešťastní
svoje křídla už dávno nevlastní
ve staré chalupě ven vypouštíš svou duši
když ti bezkřídlí ochránci pláčou

Ta stará chajda opředená vraždou
lákává k sobě hříšnici každou
a andělé usnuli navěky
a už jen ve svých snech pláčou…
Autor puostě Uadek, 06.12.2007
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Yithula, pan nestálý, Tymi14
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

03.04.2008 20:54:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí