aPoKaLyPSa

aPoKaLyPSa

Anotace: tohle je jedna z prvních wěcí co jsem kdy napsal ... je to asi 4 roky staré

Přivedli mě k bohu,
Abych mu ukázal svou oddanost
Jeho oči se mi vkradli do mysli
A v ní začínal poznávat pravdu,
Kterou nedokázal snést
Mé myšlenky se mu zakously do mozku
A slza se mu v oku vyrojila.
Stejně velká, jak moje nenávist k světu
Poznal, že má myšlenka je apokalypsa.
Podlomily se mu kolena
A klečel na kolenou,
Jako teď, když přede mnou klečí celý svět
Prosící o odpuštění za své hříchy.
Teď mě prosí když ví,
Že smrt je na blízku
A chce si vybrat svou daň
Bůh přede mnou klečí
A žádá abych ho ušetřil.
Pochopil, že role se obrátili
A tady není žádný pastýř,
Který by ho zachránil.
I jeho nejvěrnější klečí na kolenou
A nedokáží si přiznat pravdu.
Smrt a utrpení se blíží
Je to nevyvratitelná skutečnost.
Apokalysmus nastal
A Bůh se na to ani radši nedíval,
Jak jeho ovečky
Vyznávají jiné zvíře než byl on sám.
Bůh mě poprosil,
jestli bych mu neposkytnul oprátku.
Byl jsem k němu laskaví
A sám jsem mu ji ovázal okolo krku
A s radostí podkopl nohy.
Bůh se teď houpe
A já jsem novým pánem.
Připravte se nastala apokalypsa.
Autor VoiD, 10.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí