Krišna

Krišna

Anotace: Prostě Krišna...

Slyším flétny líbezný hlas
co svolává všechny
k oddané službě.
Slyším tiché kroky
ve svém nitru a vím
že přichází On.

Tady kráčí-
hle, Pán Krišna!
Božský pasáček
rozeznívá naše srdce
písní Nesmrtelnosti.
Božský Hudebník,
Jehož jméno
je světlem v temnotách.

Přichází a klepe
na bránu našeho srdce.
Hříšníci se potí strachy
ale lidé dobrého srdce vědí.

Přichází a klepe,
máš Mu co nabídnout?

Pojdˇme všichni
na chvíli od svých povinností,
odložme na chvíli své světské role,
zanechme té marné hry
a odejděme stranou
k horám,
k vodám
či do chrámu lesa
a obrat´me srdce na chvíli
k tiché modlitbě.

Božský Mistr přichází,
slyšíš Jej?

Jay Krišna
Jay Krišna
Krišna, Krišna!!!
Autor Koli, 16.12.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: journeyman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní mi to napůl jako vize nebo modlitba, je to fajnový

17.12.2007 08:04:00 | journeyman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí