BIGBÍT STŘEDOVĚKU

BIGBÍT STŘEDOVĚKU

Anotace: inspirováno Chalanem, i když ten to asi nikdy nebude číst

přinesli kříže prostým lidem
rázně jim bohy umlčela
kopyta koni, chřtány psů
nad lesy rozvěsili zohavená těla

kresbičky dětí na půdě
zalehlo dlouhé milénium
čeká tam, až ho odfoukneš
až přijde nový věk

kdy jako plátno napnu tě
a dvěma tahy vzkřísím kříž
oknu se přiblíží podobou v rámu
příslušná zahrada od jejich Ráje

pak přijde doba zlá, kříž bude od krve
následná období houpavých chvil
se mnou je za oknem na půdě přetrvej
ohryzek z jablka po Ní nám zbyl
Autor journeyman, 17.12.2007
Přečteno 448x
Tipy 6
Poslední tipující: Rikitan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné.

19.12.2007 14:47:00 | danaska

zkouška, jestli jde komentovat...

17.12.2007 21:28:00 | journeyman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí