Tanec s Bohem

Tanec s Bohem

Anotace: Tanec s Bohem, dokážete si to vůbec představit? Kéž by to jen byla pravda

V pevném,
však vznešeném obětí,
nad zelenými údolími
i po nebi modrém,
nad našimi obydlími
i nad štíty hor,
všude tančím s Bohem,
náš tanec
Obětí.

Lehkým krokem,
volně a radostně,
tančím v náručí
s Milovaným Pánem!

Tančíme na křídlech života,
za úsvitu i za dne,
za večera i noci,
tančíme mezi hvězdami
i po Matce Zemi.

Bůh, můj tanečník
vyslyšel mé volání,
přišel a za ruku mne vzal.
Nyní ztratila se tíže zemská,
bolest má na zemi zůstala,
tedˇ jen jako vítr-
majestátně a vznešeně,
tančím nad oceánem
i oblaky s tím,
kdo to vše rozprostřel.

Tisíc a jeden
vesmírný hudebník
nám k tanci hrají,
ta písen duši známá
je krásná,
je božská.

Kdo uvěří, kdo pochopí?
Na tom tedˇ nesejde,
já jen tančit chci dál
v Náručí Jeho.

Tančit s Bohem, dokážete si to vůbec představit???
Autor Koli, 21.12.2007
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Lacosta1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že jsi právě popsala život, který by člověk mohl žít, kdyby měl opravdovou a živou víru. Myslím, že by vypadal asi nějak takhle...

27.12.2007 19:16:00 | violette.heaven

Dovedla, ale spíš se té představy bojím...měla bych totiž až přes míru otázek.

21.12.2007 14:33:00 | Lacosta1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí