Můj Pán

Můj Pán

Anotace: jedno ze sta vyznání a v budoucnu ještě bude jich mnoho, protože na světe širém je Bůh to jediné co je smyslem života mého.

Můj Pán mne vede i utváří,
můj Pán je klenotem
v mé duši.
Můj Pán má Jména nejkrásnější,
co Spásu, Světlo
přinášejí.
Můj Pán je moje duše,
srdce, cit a moje vše,
On je Pravda, pravá Krása,
můj život končí
mám-li být bez mého Pána.

Bez mého Pána nejsem nic,
bez mého Pána nelze žít,
bez mého Pána jsem mrtví a sám.
On je můj Otec, Mistr i Život,
bez Něho není
co by smysl mělo.

Klaním se Ti Věčná Pravdo
sláva Tobě, naše Matko!!!
Patřím navždy jenom Tobě,
kéž to pochopí všichni
co přečtou si tohle.
Autor Koli, 26.12.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí