Vděčnost

Vděčnost

Anotace: :-)

Naděje zasvitla
s úsměvem mého srdce,
křídla dala myšlenkám
a v ten mystický okamžik
cítil jsem se cele svobodný.

Ve stráni mezi stromy
pocítil jsem dávnou vděčnost
Svému Milovanému Bohu
Jehož světlo září v duši.

At´ má láska každý den
jako božská řeka
teče k Jeho nohám,
tam do světa Za.

Na louce zelené ležel jsem v trávě
a byl to On, kdo ležel tu se mnou.
Na modré nebe díval jsem se
a On tančil okolo ve větru písni.

Srdce moje nádherně bušilo
neb Jeho Krása
skrytá je v neviditelném atomu,
ve zvuku,ve vůni,
a Jeho Esence je
v každé živé bunce.

Má vděčnost hluboká
přez všechno co bylo
patří právě Jemu,
jehož považuji
za největší zázrak
ve svém ubohém životě.

Můj Milovaný Pán Nejvyšší.
Autor Koli, 31.12.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí