Anděl v zahradách

Anděl v zahradách

Anotace: Nadpřirozeno je velice tajmné,a co když je skutečné...

Slétl ke mně anděl ,
v podvečerních hodinách,
když ho nikdo jiný neviděl,
byla jsem na pochybách.

Nad hlavou mi světlo snáší,
anděl se na mě podívá,
má duše se v tichu ztrácí,
a cizí hlas si zpívá.

Co si myslet mám,
když mi nikdo nevěří,
že na anděla se dívám,a
dotýkám se jeho peří.

Zahrada pokrytá růžemi,
co anděl sám rozházel,
snad on pomůže mi,
když z nebe přicházel.

Jeho ústa se otvírají,
snad něco říci che,
hvězdy zahradu ohlídají,
ať nepodléhnem panice.
Autor Izzik, 02.02.2008
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí