Věřím

Věřím

Anotace: Věřím v něho

Otče, ptám se Tě
a prosím zároveň,
jak vzít mám sílu
z dobrých věcí

Snažím se přežít
život na tomhle světě,
ale nemám odhodlání
a ani chuť zde žít

Víš, Boha se bojím
a přitom ho miluju,
je to moje naděje
a víra co mě těší

Nechtěla bych poznat
osud svůj a trest,
přece jak má se stát
stane se, tak to jest

Tak, Otče, prosím Tě,
řekni, že Bůh je se mnou,
že mě má rád
a mnou nepohrdne

Má víra není slabá,
jen já se slabá zdám,
jsem silná uvnitř duše,
protože je tam On

On mě drží při životě,
On má život v rukou svých,
jeho slovy řídím já se,
vždyť je to přec můj

Bůh
Autor Suzan, 18.02.2008
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak ta je strašně silná...

18.01.2017 18:54:59 | kejtyyy

V slabosti je tvoje síla.

22.02.2008 17:16:00 | IvoMaria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí