náladová.../ pro jednoho chlapíka

náladová.../ pro jednoho chlapíka

Anotace: chtěla sem psát kritiku, nějak se to vymklo :o)......... http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=259957

Sbírka: pověnované

.

.

temně je ve mně
nehrozím nikomu
mně nikdo nehrozí
ani láska

kdopak to zpackal?

pradávní všebozi...

už nemůžem jít domů
do ráje... to hadí plémě
nám to překazilo

brzy bude bílo
že bylo tuze jablečno

eva hrála roli nevděčnou
a z ráje je země

líto Mu?

podzimní korozí
reziví světa maska

ledová facka

pradávní zlobozi
blesků či hromů

stůj pevně
přes zimu k jaru
a jablko sváru
nektar svůj vydá

všechno se pořád střídá...

.

.
Autor hanele m., 08.03.2008
Přečteno 453x
Tipy 20
Poslední tipující: sophia92, pejrak, Beepat, drsnosrstej kokršpaněl, Jasmin de Paris, Notorhead, just me, WAYWARD, Bean, .K.r.i.s.t.y., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano ano..tak jest!
a tvým veršům
čest!

08.03.2008 15:59:00 | Bean

Střídá, střídá...jen ty máš stále stejně skvělé básně...

08.03.2008 11:03:00 | .K.r.i.s.t.y.

Skvělé verše...

08.03.2008 00:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí