Můj Bůh

Můj Bůh

Anotace: Text písničky do jedné soutěže...

Opřená o zábradlí
pohlížím na dějství ulice,
mé myšlenky nedrží se tématu
a to mě nejspíš trápí velice.

Já nemůžu tu jen tak stát,
dnes musím jít zas večer spát
a ráno brzy vstát
a horký čaj si dát,
já nemůžu tu jen tak být,
proč musím sama snít a žít?
Říkám blbost, vím,
ne sama – jsem s NÍM.

Je se mnou Bůh – (můj Pán)
Voda i vzduch – (všem znám)
Má velká láska – (pro něj chci žít)
Výhra i sázka – (jenom s ním snít)

Ráno jdu zas do školy,
sleduji okolí a nevnímám.
Dnes jako včera a zítra jak dnes,
a kolem chodí každý jenom sám.

Já nemůžu dál jen tak jít,
dnes budu zas celý den snít
a v dáli mysl mít
a pořád takhle žít.
Já nemůžu svým snům říct čau,
jak kočka, která dělá mňau.
Když cíl daleko mám,
svou cestu Pánu dám.

Je se mnou Bůh – (můj Pán)
Voda i vzduch – (všem znám)
Má velká láska – (pro něj chci žít)
Výhra i sázka – (jenom s ním snít)
Autor Rakasteta, 12.03.2008
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: bajli33, Princezna.Smutněnka, Marfuša, Glooaming
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

refrém je prostě best!!!

14.09.2008 14:21:00 | bajli33

Ano, taky se mi líbí meditační poezie

26.03.2008 13:02:00 | Marfuša

Nevim co napsat. Snad jen: taky Ho znám :o)

18.03.2008 17:36:00 | Glooaming

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí