Kde jsou

Kde jsou

Anotace: Doživotní hlednání

Každé ráno vstávám, plný naděje
koukám kolem sebe, nic se neděje
venku listí na stromech žloutne
sem tam se nějaký k zemi zhoupne

zívnu,protřu si zelené očka od spánku
ucítím pohlazení podzimního vánku
co si venku hraje s listím
a já doufám, že dnes zjistím

jestli ho potkám, mého strážce
opět pošeptám ty slova vážce
co každé ráno na parapetu sedí
čeká na ty slova a na mne hledí

a poté vždy odletí do neznáma
možná za ním, možná že za váma
můj anděli, mí strážci svatí
hledám vás, vše mi to hatí

na mé volání neodpoví
a tím se já nedovím
proto se tvářím nesměle
mí hrdí strážci, andělé
Autor MRF, 14.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Varda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnam ta je :o))

25.03.2008 18:10:00 | Nút

Andělé, tví strážci, jsou skryti ve tvých očích.
To proto pouhým pohledem brány srdcí otvíráš.
A jejich hlasy zvoní ve tvém nitru,
to proto duši moji svou básní dojímaš...

23.03.2008 08:49:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí