Andělské oči

Andělské oči

Anotace: Určitě jste je někdy viděli.

koukají, oči, koukají,
nedají pokoj, pořád hledají,
kde by se mohly uspokojit,
a svou hlubokou touhu naplnit,
ty andělské oči ledové,
krásné, čisté, chladivé,
jak dva světla v dálce,
protínají mou temnotu hladce,
hledím do nich strnule,
ten pocit, nedá se popsat plynule,
však andělské oči na mě hledí,
a jedním pohledem o mě vědí,
mou minulost, přítomnost,
možná i dalekou budoucnost?
Stále do nich upřeně hledím,
jsou jedine které vidím,
odvážil jsem se,
a proto ptám se:
kdo jsi, ty jenž na mě hledíš?
nebeským hlasem: Ty dobře víš.
Autor MRF, 15.03.2008
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Belmon, labuť, Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty které pohled..říká i za sto let budu tát .. když šeptat budeš mi do ouška..mám tě ...

25.03.2008 18:12:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí