Vyslyšená modlitba

Vyslyšená modlitba

Anotace: Už věřím na zázraky...

Byla krásná slunečná neděle.
Opravdu nádherný den.
Každý se hned zvedl z postele
a vyrazil ven.

Někdo však z lůžka nemoh' vstát,
ačkoliv byl ještě velmi mlád.
Předminulé noci strašný čin se stal,
kéž by se nám všem jen zdál.
Mladík se velké chyby dopustil
a tak nás včera navždy opustil.

Dívka jeho milovaná
v ten nádherný den
padla v kostele na zem.
Poprvé v životě před Pánem poklekla,
oční víčka pláčem oteklá.
Slzy jí po tvářích stékaly
a rty tichou modlitbu šeptaly.

Její srdce plné hlubokého žalu bylo
- vždyť až ze dna poháru hořkosti pilo.
Prosila Boha, aby milému život vrátil,
aby mohl napravit, co za života zhatil.

Bůh vyslyšel její slova
a mladík začal dýchat znova.
Autor potuška, 06.04.2008
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Muriel, Rbb, Tymi14, Psavec, estrellita, mamina, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí