Žíznivá voda

Žíznivá voda

Anotace: ***-*** :)-:(

Povodeň spolykala
tolik lidských
životů, kolik
jí osud dopřál.

Těch doušků
bylo již
více než
dost.

Voda je
žíznivý živel,
spláchne do
sebe všechno.

Bohužel.
Autor Tomáš Přidal, 17.04.2008
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí