Ježíšek pošťákem

Ježíšek pošťákem

Anotace: amateur

Ježíšek pošťákem

Každé ráno nosívá nám
Ten malý co je bez viny
psaní,listy,noviny.

Jeden jeho velký sen
prozradí nám tolik jen,
aby jeho velká láska
jak na psaní každá páska
byla v těchto jeho zprávách
otevřená v každých ránách.
Autor irisY2K, 11.07.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí