Vyhnanec

Vyhnanec

Anotace: Tak se cítím uvnitř, to je celé co bych k tomu řekl. jen dodám, že at´už se děje cokoli, má to svůj důvod a cíl. Takže není třeba se zlobit nebo nadávat, tím se stejně nic nevyřeší.

Vyhnaný do pouště,
hledající Živou Vodu,
toužící po smrti,
spalován sluncem,
vysoušen větrem.

Putující pouští za noci,
hledající Živou vodu
pramenící z hlubin nitra
a toužící po Spáse.

Poutník v poušti,
vyhnanec,
čekající na smrt
v kolotoči dnů.

Ubohý, zapomenutý,
hledající Živou vodu
ve vyprahlých pláních srdce.
Toužící po probuzení,
po Boží lásce,
po odpuštění.

Vzdálené slunce.
Iluze co bolí.
Klamání sebe sama
z lidské nevědomosti.

To zná, on,
do pouště vyhnaný.
Prokletý, opuštěný.
Za noci Živou vodu hledající,
po Boží lásce toužící,
proviněný...
Autor Koli, 24.07.2008
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: potuška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí