V patové situaci

V patové situaci

Když oči se upírají na tvé holé tělo
a černé kabáty visící na stromech
ti do oušek šeptají jak by ti bylo
když hráli by Osudovou Beethowenovu
někdo za tebou zametá metlicí stíny a pach
do vzduchu vstřikuje přeslazené parfémy
zamyká dveře, odnáší ovoce
už chce abys byl pryč
ztrhané prapory s ďábelskými kříži
vrážejí své paže do očí tvých
s vervou a žízní po krvi bojují
jak kdybys byl kdo ví co, stín nejstinnější
celé to město, lidé i sochy
nechcou tě tu, už není pochyb
bojí se ale zároveň žízní
po krvi tvé, po smrti
nejsi to ty za koho tě mají
jejich uši tvé řeči nevnímají
jsi nahý
a bez viny

inkvizice
slaví
...své další narozeniny
Autor Muta cum liquida, 12.08.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ze zacatku jsem myslela, ze to bude lepsi..bohuzel nebylo.

13.08.2008 10:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí