Rozpolcená

Rozpolcená

Přišla za tebou má duše.
Naříkala, prosila tě o pomoc.
Plakala, že trpí, že je toho na ni moc.
Onemocněla virózou z nekonečného trápení.

Dostala odpověď.

Hleď si svého těla
Buď k němu laskavá
Hýčkej ho
Nepřepínej se,když to není potřeba
A hlavně věř sama sobě
V tobě dříme veliká síla.
Na všechny otázky brzy
dostaneš odpověď.
Autor devcatko z jetele, 04.09.2008
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Hannazka, Jasmine8, čertíček, Bíša, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm,... něco na tem asik bude.

01.11.2008 21:32:00 | NikitaNikaT.

To je obrovská pravda! Už to žiju nějaký pátek a fakticky to funguje!

11.09.2008 15:08:00 | Hannazka

..ten obsah se mi líbí..:-))

04.09.2008 20:50:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí