Blasphemy

Blasphemy

Anotace: ...

„O, saceros Christi, tu scis me esse Diabolum. Cur me derogas?“

Pod černými křídly ďábla,
krajinou života hornatou,
ryju zem jak pluhu rádla,
pro sladkost plodu nesvatou.

Nad bohem, nad bohem stojím...
Autor Žiťa, 06.09.2008
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Edmond Kadad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí