TAT TVAM ASI

TAT TVAM ASI

Anotace: TO JSI TY

Ty Pane, stále přicházíš
Na křídlech vánku
V paprscích slunce poledního
V nejhlubší noci
Před Tebou nic není nečisté
a všechno, co se mi děje,
děje se pro mě...
Ale ten okamžik Tvé přítomnosti
ten okamžik nedokážu zachytit
ten okamžik nedokážu uchopit
Běda, v tom okamžiku nedokážu spočinout
Autor Markéta Hl., 10.09.2008
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Agniezka, WAYWARD, maena, sýc, Dao de
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedokazuj, pak dokážeš ;)
hezká, vítej jogínko

12.09.2008 12:16:00 | Dao de

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí