Bože můj

Bože můj

Bože můj pověz kde své místo mám
komu lásku dám když jsem stále sám
Bože můj víš chci jít pořád dál
vím že máš mě rád tak co bych se bál

Bože můj ty mě dobře znáš
moje štěstí máš jen ho schováváš
tak kdy mi ho dáš řekni kdy ho dáš
Autor někdojiný, 11.09.2008
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí