Žalm 23

Žalm 23

Anotace: Je to trošku troufalé, pokusit se o parafrázi...

Bože, můj pastýři jediný
na pastvy vodíš mne bohaté
bolest a soužení odvracíš
k vodám tichým mne přivádíš

Tvá milost můj život provází
k Tobě se stále navracím
i kdybych měl smrtí projíti
strach moje srdce necítí

Před zraky nepřátel sytíš mne
hlavu mou mažeš olejem
pohár můj láskou Tvou oplývá
láska Tvá nohy mé omývá

Prut a hůl Tvoje pastýřská
vedou mne jemně životem
srdce mé hladí blízkost Tvá
láska mne sytí nezměrná
Autor Ik, 14.09.2008
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: mirakle, Holis, Bíša, Inge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...troufalé to je,ale to nevadí,nikoho jsi nepohanil :-)

14.09.2008 23:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí