Můj Pane

Můj Pane

Anotace: smutná básnička

tam uprostřed města stojí velký chrám
já sedím uvnitř a hlavu v dlaních mám
už přes slzy v očích nevidím na oltář
když mozaikou v oknech padá slunce zář
můj Pane můj Pane tak se Tě tedy ptám
zda v nebeském domě i já místo mám

víš jak mi chybí má dcerka co jsem měl
dal bych všechno kdybych jí vidět směl
když nahoře v horách tál všechen sníh
já naposled slyšel její krásný smích
můj Pane můj Pane tak se Tě tedy ptám
zda v nebeském domě i já místo mám

jednou na cestu k Tobě snad i já se dám
pak v Tvém velkém domě nikdy nebudu sám
uvídím tam všechny co vidět jsem chtěl
řekni jestli jsem žil tak abych tam směl
můj Pane můj Pane tak se Tě tedy ptám
zda v nebeském domě i já místo mám
Autor někdojiný, 16.09.2008
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu smutná báseň
dala by se zpívat...

28.09.2008 18:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí