Hříšná víra

Hříšná víra

Anotace: poslouchala jsem soundtrack bathory tak jsem psala a psala, nakonecz toho vzniklo tohle

Tam, kde den je bílý,
ač v nás vládne tma,
pozbývám veškeré síly.
~~~
Už ztratil jsem spousty krve,
katanu v hrudi mám,
bolest s tělem mým rve.
~~~
Natahuji ruce prázdné,
s modlitbou nevyřčenou,
odpusť mi hříchy, pane.
~~~
Hřešil jsem po celý život svůj,
teď na to v křečích doplácím,
tak smrt konečně řekla: „stůj.“
~~~
Jedna chyba stala se hrozbou,
pak chlad tělem projel,
kam mohu jít se svou prosbou.
~~~
Už nepatřím na tento svět,
má cesta směřuje dál,
už tedy není cesty zpět.
~~~
Jdu za tebou, můj pane spásy,
tys opora má jediná,
tys tvůrcem lidské krásy.
~~~
Tak si mne najdi a suď,
do horoucích pekel pošli,
buď na mne jedovatý jak rtuť.
~~~
Potrestej mne, milosrdný pane,
neodpouštěj mi mé hříchy,
ty ani prudký skutek již nesvane.
~~~
Já poddávám se ti, můj pane,
vykonej svůj poslední soud,
a zatrať mne tedy, jedině.
Autor Psychopatická lentilka, 24.10.2008
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: JiTuŠaK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí