Tanec s démony

Tanec s démony

Anotace: si zatancujte

Tanec s démony

Démon s námi hraje rock and roll
Přichází Tvá chvíle jediná
Zítra pozdě bude míchat karty cool
Tak to prostě začíná!

Tancuje s tebou pán Země i hor
Vodní živel v dáli Světozor.
Mámí z tebe sliby nejvyšší
Duši upíšeš mu na buši.

Zpívá ti ráno za svítání hey
Slibuje slečny , vdané paní fey
V posteli vystřídá ti řádku vysokou
Všechny čekají noc s Casanovou!

Sílu odevzdal jsi do rukou satanů
Teď loutkou pouhou jsi a skláníš
Ohýbáš tělo své až k zemi samotné
Plazíš , prosíš o zastání.

Ztratil jsi cenu nejvyšší
Už nejsi vlastním „já“
Tvůj život na pánu Tvém závisí
Co dál? ….To nevíš sám!

Opět roztáčíš ve víru rock and roll
Síly nemáš ,už prohráváš
Bílý cár košile do středu házíš
Rovný jsi nakonec ….vzdáváš!
Autor v.hercik, 26.11.2008
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připadal jsem si minutu jak v pekelné realitě.
Člověk si musí dát i při čtení pozor, aby tomu duchem nepropadl, takžes to napsal dobře, byť to určitě není optimálně vyladěno (možná naštěstí)...

09.12.2008 23:37:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí