Proč lidé potřebují Boha?

Proč lidé potřebují Boha?

Anotace: proč asi...?

Proč lidé potřebují Boha?
že by jim bez něj upadla noha?
Že byse jim játra upekli
a střeva horem vytekli?

Anebo lidé Boha nepotřebují
a vlastně jenom tak blafují?

Dál nechci mluvit nijak vlekle,
nikdo se přece nechce smažit v pekle.
Každý chce kýt v klidu v ráji
a proto... bez Boha jsme všichni v háji.
Autor Martin Němeček, 26.02.2009
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí