Setkání

Setkání

Anotace: taková veršovanka...

Střídání i v bezmračnosti,
kousek Tebe přec už mám,
jsi ztracenu ctností,
kryješ se mým úvahám.

V žáru Slunce země puká,
nikdo není bez viny,
srdce v bouři slabě ťuká,
když Ty přicházíš s vavříny.

Nadechnout se, praská pásek,
duše navždy ztracená,
v libé vůni podobáš se
touze, která není má.
Autor monousek, 08.03.2009
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Ovádko, René Vulkán, JA.RO.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš, člověče boží, piš

07.07.2009 16:08:00 | René Vulkán

Dokonalá. Se závěrem lehkým jako povzdech

07.04.2009 10:53:00 | René Vulkán

jsem věřící a moc hezky to na mě zapůsobilo. Musím o tom přemýšlet.

03.04.2009 13:25:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí