Pánu Ježíši

Pánu Ježíši

Anotace: starý pokus o hymnus

Ruka tvá tesařská železem probitá
V boku Tvém od kopí rána je odkrytá
Duši ´s mi uzdravil a s láskou žehnáš mi
Minulost špinavá a hřích jsou za námi.

Čistý jsem, umytý, bez hříchu, bez viny
Na kříži umřel jsi, Beránku nevinný
Krví svou spojil´s mne s Otcem a věčností
Srdce mé naplnil láskou a vděčností

Hříchy´s mi odpustil, z pekla mne vytrhl
Nebe´s mi otevřel, oponu roztrhl
Ty, Synu jediný, Pánem jsi vesmíru
Stvoření rozdáváš láskou svou nad míru.

Buď také Pánem mým, Beránku nevinný
Do konce věčnosti jsem s Tebou spojený
Pečeť svou na čelo vtiskni mi Pane můj
A jednou přijmi mne v příbytek věčný svůj
Autor Ik, 17.03.2009
Přečteno 803x
Tipy 16
Poslední tipující: el viento, Veselý Drak, jedam, Anne Leyyd, Kapika, Jana M., hanele m., Mbonita, Rbb, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

25.03.2009 23:31:00 | jedam

Nádhera!!! Co víc dodat? Prostě nádhera!

25.03.2009 22:14:00 | Anne Leyyd

Tahle se ti fakt povedla, hezky to zní

18.03.2009 10:09:00 | Kapika

to by byla hezká chvála dyby to někdo zhudebnil :o)

17.03.2009 08:26:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí