prosím, víc

prosím, víc

Anotace: o Boží lásce

lásku Tvou chci více znát
lásku Tvou víc zažívat
odkryj mi víc,
prosím, víc
odkryj mi lásku svou víc...

Tvůj kříž je lásky zástavou
smyl jsi všechnu hanbu mou
prosím, ještě víc...
odkryj mi lásku svou víc

přijal´s mne a očistil
srdce láskou naplnil
prosím ještě víc,
odkryj mi lásku svou víc

oči slepé otevři
skutečnost mi rozevři
prosím ještě víc, miluj mne víc...
Autor Ik, 19.03.2009
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu což, kdo prosí, dostává. :)

05.04.2009 20:33:00 | Šantir

Pro mne je to zajímavé.

19.03.2009 14:58:00 | NikitaNikaT.

Hezké...velká touha po lásce, v ní budeš jako v pohádce.

19.03.2009 13:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí