Modlitba noci

Modlitba noci

Ahh...

Chladným dotekem tvé vúňe...
...soumrak tě probouzí...
...vzlykem prolité krve...
...a stíny pozvedáš...
...v slzách deště žal potápíš...

Ty... jsi má víra...
...slunce stříbrné již svítá...
...v tobě žije naše síla...
...tajemným strachem...
...ukrytá...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 28.03.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: aythya, jita.1965
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí