A v pokrm se nám dal

A v pokrm se nám dal

Anotace: jak někdy těžké je přijmout odpuštění a naději ve vzkříšení a děje se to každodenně

Sbírka: Co?

A v pokrm se nám dal

Utrpení každodenním chlebem
a Naděje je hvězdou,
která nám nedá zahynouti.
Slunce popelem zakrylo
svou tvář
a Láska v každodenním umírání
nachází sílu
k zítřejšímu milování
do posledního dechu,
do poslední kapky krve
a srdce znavené
zve k poslední večeři
kdy ví, co čeká je.
PROMĚNĚNÍ,
které mu předchází ,
zrada - bolest a utrpení,
rána k ráně
kladivem osudu
na kovadlině lidské malosti,
mohl by odejít v hořkosti,
ale jen řekne:
Odpust jim, nevědí, co činí,
a mým proměněním
stanou se jiní.
Autor Lady L, 29.03.2009
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, enigman, Markéta Hl., Verena, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT., Jaromila
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za obsah, velmi působivý a myšlenkový závěr.

29.03.2009 19:17:00 | NikitaNikaT.

***ST***

29.03.2009 19:10:00 | Jaromila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí