Díky za ty dary

Díky za ty dary

Anotace: V tolika podobách se zrcadlíme, z Boha vycházíme ...jen děkovat ...žehnat... i když ve svém životě můžeme poznat podivuhodné zázraky a procházet i údolímy šeré smrti, kterou nás LÁSKA bez úhony provede...

Sbírka: Co?

Díky za ty dary
díky za ty zázraky

Na dlani rozprostřel jsi mi, Bože,
celý můj život.
Ukázal jsi, že ve svých rukou ho mám.
Dal jsi mi srdce,
aby mohlo zářit láskou
pro všechny i pro mne.
Dal jsi mi ústa,
aby zdravila den úsměvem.
Slova jako kapky,
které dají vláhu vyprahlým.
Náruč - plnou něhy.
Oči jako dvě studny
plné moudrosti.
Podívej se…
To dílo plné divů
jsi završil korunou Svobody
a tomu všemu jsi požehnal,
moc dal mi velikou,
že žehnat mohu sama
a přitom nikdy nejsem sama.
Autor Lady L, 21.04.2009
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkná báseň, ač nejsu katolička, dobře se mi to četlo.

24.04.2009 09:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí